038-4535773 info@kostuumhuiskalf.nl
Selecteer een pagina

Damesaccessoires huren

Voor een bijzondere gelegenheid bieden wij u een prachtige, uitgebreide collectie avond-/gala- en cocktailjaponnen. Klassiek en eenvoudig, of juist veel glitter en glamour: de keus is aan u.  In onze ruime collectie vindt u in iedere prijsklasse en stijl unieke japonnen. Wij helpen u graag met het kiezen van een mooie japon voor de juiste gelegenheid. De japon wordt keurig op maat afgeleverd met de nodige accessoires.

Perfect op maat

Wij verhuren alle jurken perfect op maat afgewerkt. De huurprijs is inclusief vermaakkosten. Wij kennen de etiquette en kledingvoorschriften voor huwelijken, promoties en galafeesten. Zoekt u een specifiek kostuum? Allicht dat wij kunnen helpen. Neem gerust contact met ons op. Bovengenoemde prijzen zijn inclusief 21 % btw en reiniging van de kostuums.

Damesaccessoires huren

Ook voor jasjes, stola’s, handschoenen, tasjes en andere accessoires kunt u terecht bij Kostuumhuis Kalf. Zoekt u iets specifieks? Grote kans dat onze uitgebreide collectie accessoires uitkomst biedt!

Heren galakleding huren

Onze galakostuums worden perfect op maat afgeleverd. Dat betekent dat de broek op uw lengte wordt afgesteld. Ook innemen van de taille of de mouwen van de jas behoort tot de mogelijkheden.

Herenaccessoires huren

Hoge hoed, handschoenen, stik, das, manchetknopen en pochet. Stropdassen, vlinderstrikjes en plastrons zijn op wens geheel op maat en kleur leverbaar. Ook het borduren van tekst of datum is mogelijk.

Bekijk ons assortiment stijlvolle galakleding voor dames