038-4535773 info@kostuumhuiskalf.nl
Selecteer een pagina

Damesgalakleding huren

Voor een bijzondere gelegenheid bieden wij u een prachtige uitgebreide collectie avond-/gala- en cocktailjaponnen. Klassiek en eenvoudig, of juist veel glitter en glamour: de keus is aan u. In onze ruime collectie vindt u in iedere prijsklasse en stijl unieke japonnen. Wij helpen u graag met het kiezen van een mooie japon voor de juiste gelegenheid. De japon wordt keurig op maat afgeleverd met de nodige accessoires.

Perfect op maat

Wij verhuren alle jurken perfect op maat afgewerkt. De huurprijs is inclusief vermaakkosten. Wij kennen de etiquette en kledingvoorschriften voor huwelijken, promoties en galafeesten. Zoekt u een specifiek kostuum? Allicht dat wij kunnen helpen. Neem gerust contact met ons op. Bovengenoemde prijzen zijn inclusief 21 % btw en reiniging van de kostuums.

Galajurken huren

Voor een bijzondere gelegenheid bieden wij een prachtige uitgebreide collectie galajurken. Klassiek en eenvoudig of juist veel glitter en glamour; de keus is aan jou.  In onze ruime collectie vind je in iedere prijsklasse en stijl unieke japonnen. Wij helpen je graag met het kiezen van een mooie japon voor de juiste gelegenheid. De japon wordt keurig op maat afgeleverd met de nodige accessoires.

Cocktailjurk huren

Voor een bijzondere gelegenheid bieden wij een prachtige uitgebreide collectie cocktailjaponnen. Klassiek en eenvoudig of juist uitdagend en sexy, de keus is aan jou.  In onze ruime collectie vind je in iedere prijsklasse en stijl unieke jurken. 

Dames accessoires huren

Ook voor jasjes, stola’s, handschoenen, tasjes en andere accessoires kunt u terecht bij Kostuumhuis Kalf. Zoekt u iets specifieks? Grote kans dat onze uitgebreide collectie accessoires uitkomst biedt!

Bekijk ons assortiment stijlvolle galakleding voor dames

  • Percentage aantal gala- cocktailjurken online 5% 5%