038-4535773 info@kostuumhuiskalf.nl
Selecteer een pagina

Galakleding huren

Kostuumhuis Kalf beschikt over een ruime collectie moderne en hedendaagse galakleding. In onze gala-afdeling adviseren wij u graag over de perfecte outfit. We zijn op de hoogte van de etiquette en beschikken over een eigen atelier waar uw galajurk, cocktailjurk, smoking, jacquet, rokkostuum of Italiaans kostuum perfect op lengte wordt gezet. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of kom naar onze bijzondere winkel om uw passende kleding uit te zoeken.

Damesgalakleding huren

We beschikken over een ruime collectie galajurken van modern tot klassiek van veel glitter tot ingetogen de keus is aan jou. Onze collectie galajurken zit in de maatvoering 34 t/m 52.

Cocktailejurken huren

Voor een luxe en mooie cocktailjurk ben je bij ons aan het juiste adres. We beschikken over een ruime collectie cocktailjurken in maat 34 t/m 46.

Galakleding huren voor heren

Smoking huren

Wij beschikken over een ruime collectie moderne smokings zowel slim-fit als classic fit. Vanaf maat 164 t/m 64.

Rokkostuum huren

Wij beschikken over een ruime collectie Rokkostuums incl. rokwit. Beschikbaar vanaf maat 44 t/m 64 zowel in lengte als in kwart-maten.

Jacquet huren

Kostuumhuis Kalf bied een ruime collectie Jacquet kostuum. Onze collectie bestaat uit traditionele kostuums of moderne kostuums zonder bandplooi in de pantalon. We hebben de Jacquet te huur vanaf maat 44 t/m 64 en zowel lengte als kwart maten.