038-4535773 info@kostuumhuiskalf.nl
Selecteer een pagina

Heren-accessoires huren

Kostuumhuis Kalf beschikt over een grote collectie heren-accessoires voor gala’s: hoge hoed, handschoenen, stik, das, pochet, (verschillende kleuren) manchetknopen, stropdassen, vlinderstrikjes en plastrons zijn naar wens geheel op maat en kleur leverbaar. Ook het borduren van tekst of datum behoort tot de mogelijkheden.

Passende accessoires

Een mooi Italiaans tweedelig kostuum, jacquet, rokkostuum of smoking is pas echt af met de juiste schoen, hoed en andere accessoires.

Kostuumhuis Kalf heeft daarom een uitgebreide collectie accessoires in huis voor heren die de perfecte gala-avond willen beleven.

Je huurt al nette leren schoenen vanaf € 10,- per dag!

Dames galakleding huren

Voor een bijzondere gelegenheid biedt Kostuumhuis Kalf je een prachtige en uitgebreide collectie avond-/gala- en cocktailjaponnen. Klassiek en eenvoudig of juist veel glitter en glamour: de keus is aan jou.

Dames-accessoires huren

Ook voor jasjes, stola’s, handschoenen, tasjes en andere accessoires kun je terecht bij Kostuumhuis Kalf. Zoek je iets specifieks? Grote kans dat onze uitgebreide collectie accessoires uitkomst biedt!

Heren galakleding huren

Onze galakostuums worden perfect op maat afgeleverd, dat betekent dat de broek op jouw lengte wordt afgesteld. Ook innemen van de taille of de mouwen van de jas behoort tot de mogelijkheden.

Bekijk ons assortiment stijlvolle gala accessoires voor heren