038-4535773 info@kostuumhuiskalf.nl

Heren galakleding huren

Leuk dat je op zoek bent naar een galakostuum!

Of het nu gaat om een smoking, jacquet, rokkostuum of een tweedelig kostuum: bij Kostuumhuis Kalf ben je aan het juiste adres. We beschikken over een ruime collectie in alle maten; zowel confectie-, lengte- en kwart-maten. Onze galakleding is met zorg samengesteld, voldoet aan de etiquette en zijn voorzien van de hedendaagse mode. De kostuums worden compleet verhuurd, inclusief de nodige accessoires.

Perfect op maat

Wij verhuren als onze galakostuums perfect op maat, dat houdt in dat we de broek en jas op lengte afstellen zodat het perfect aansluit. Dit gebeurt in onze eigen atelier en zit bij de huurprijs in.

Prijzen zijn inclusief 21 % btw en reiniging van de kostuums.

Merken & Materialen

Heren-accessoires huren

De smoking, black-tie, wordt gedragen tijdens gala(diners) en is een avondkostuum. Onze smoking bestaat uit smoking 2-delig met zowel te verkrijgen met opgesneden- als shawlkraag, slim- of comfort fit. Smoking hemd, met opstaande of liggende boord, met of zonder plice gemaakt van 100%katoen. Inclusief manchetknopen en vlinderstrik. De smoking is van wollen kwaliteit.

Rokkostuum huren

Een rokkostuum wordt tijdens een gala, ‘with tie’, promoties of ceremonies gedragen, veelal als avondkostuum. Onze rokkostuums bestaan uit een tweedelig kostuum van wollen kwaliteit en een driedelig rokwit van het merk Bosweel, dat 100% katoen afgewerkt is met parelmoeren knopen.

Jacquet huren

Een jacquet morning coat wordt als ceremonieel tenue overdag gedragen. Ons jacquet bestaat uit een slipjas met Engels visgraad motief, grijs gestreepte pantalon, grijs of zwart vest, wit overhemd met blinde sluiting met dubbele manchet en liggende boord, das en pochet naar wens. Het jacquet is gemaakt van 100% zuiver scheerwol.

Bekijk ons assortiment stijlvolle galakleding voor heren

Info over onze merken en gebruikte materialen

Jacquet

Onze jacquets zijn van het merk Masterhand en van 100% zuiver scheerwol vervaardigd.

Het kostuum bestaat uit een slipjas, pantalon, overhemd, vest (grijs/zwart), manchetknopen, das & pochet naar keuze.

 

Smoking

Onze smoking bestaat uit een colbert, pantalon, overhemd, strik, pochet en manchetknopen.

We beschikken over onze eigen moderne smoking-lijn van wolkwaliteit. We bieden zowel een klassieke sjaal-kraag als een slim-fit smoking met opstaand revere.

Onze overhemden zijn van het Deense merk Bosweel en zijn zowel klassiek fit als slim-fit te verkrijgen. Beiden van mooie katoenen kwaliteit.

Rokkostuum

Ons rokkostuum bestaat uit een rokjas, pantalon, rokwit (bestaat uit rokhemd, rokvest, strik), parelmoerknopen en manchetknopen.

We hebben een eigen lijn mooie rokkostuums (tweedelig). Ons rokwit is van het Deense merk Bosweel.

Zowel het hemd als vest en strik zijn van 100 % zuiver katoen.

Italiaans kostuum

Ons Italiaanse kostuum bestaat uit een nachtblauw colbert, pantalon, hemd, manchetknopen en een das.

Wij beschikken over kostuums van het merk Falabella.

Tevens voeren wij onze eigen lijn met moderne Italiaanse kostuums.