038-4535773 info@kostuumhuiskalf.nl

Bekijk ons assortiment stijlvolle jacquets

Jacquet huren

Leuk dat je een mooi jacquet wilt huren. We beschikken over een ruime collectie jacquet-kostuums in alle maten. Naast confectie hebben we ook lengte- en kwartmaten op voorraad. Dit geldt ook voor onze overhemden. Hieronder vind je een productfoto van ons jacquet. Het jacquet is van hoge kwaliteit, gemaakt van zuiver scheerwol en de jas bevat een Engelse visgraad. De jacquets zijn van het merk Masterhand.

Een jacquet is het mooist wanneer het goed om maat wordt gedragen; we helpen je hier graag mee. Wanneer je tijdens onze openingstijden langskomt in onze winkel kunnen we de verschillende modellen laten zien en het kostuum aanmeten. Het pak wordt door onze coupeuse op maat afgesteld. Tevens zijn wij op de hoogte van de etiquette  en kunnen we je helpen om precies volgens de dresscode te verschijnen.

Heb je vragen, neem dan contact met ons op. We helpen graag! Dit kan via het contactformulier links of telefonisch via:
038 – 45 35 773
06 – 50 91 18 22

Of kom langs in bij ons in de winkel, zie hier onze openingstijden!

Wat kost het huren van een Jacquet?

De huur van een compleet kostuum (Jas, pantalon, overhemd, vest, das/plastron en manchetknopen) is € 95,00. Dit is inclusief reiniging, het op maat afstellen en 21% BTW.

Moet ik het kostuum zelf reinigingen?

Nee, de huurprijs is inclusief reiniging dit doen wij voor je.

Kan ik het Jacquet online huren?

We adviseren altijd 1x bij ons langs te komen om het Jacquet te laten aanmeten, daarna kunnen we het pak altijd opsturen en via de post weer retour sturen. We bewaren je maten zodat je in de toekomst het kostuum wel online kan huren.

Moet ik een afspraak maken?

Nee, je bent van harte welkom tijdens onze openingstijden, mocht dat niet schikken kan je altijd bellen. Ben je met meer dan 3 personen dan adviseren we je wel om een afspraak te maken.

Het reserveren van een Jacquet is eenvoudig en online te regelen, we adviseren altijd wel om het kostuum bij ons te laten aanmeten zodat deze perfect zal zitten. We verhuren onze kostuums compleet inclusief overhemd en das of plastron. Accessoires als Hoed, handschoenen en schoenen zijn ook optioneel bij te huren.

Stel hier eenvoudig je vraag over de huur van een Jacquet.

10 + 14 =